|
||||||||||
Biała kiełbasaKrótki opis potrawypyszne danie wielkanocnePotrzebne składniki biała surowa kiełbasa - 3/4 kg 3 ząbki czosnku słonina - 10 dag majeranek - 1/2 łyżeczka(i) mielona papryka - 1/2 łyżeczka(i) Etapy przyrządzania1
Kiełbasę ułożyć na blasze,obłożyć cienko pokrojoną słoniną,posypać papryką i majerankiem, a na wierz położyć pokrojony w plasterki czosnek.Piec w tem.180 stopni.
Jak podawać?na gorąco Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|