|
||||||||||
Mleczko kokosoweKrótki opis potrawyaromatyczny napójPotrzebne składniki migdaly - 15 dag wiórki kokosowe - pół paczki woda - 1 l aromat migdałowy - 5 kropli szczypta mielonego kardamonu słód jęczmienny Etapy przyrządzania1
Składniki zmiksować w blenderze do uzyskania pożądanej konsystencji płynu.
Jak podawać?schłodzone Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|