|
||||||||||
Marmolada z mangoKrótki opis potrawymarmoladaPotrzebne składniki cukier - 60 dag świeży imbir pokrojony w kostkę - 40 dag ocet - 80 ml mango - 400 g Etapy przyrządzania1
Zagrzać cukier i kostki imbiru z 40 ml wody i octu w dużym rondlu na średnim ogniu. Mieszać drewnianą łyżką, aż mieszanina zgęstnieje i zacznie przybierać złocisto-brązowy kolor.
3
Dodać kostki mango go mieszaniny i zdjąć rondel z ognia. Odstawić do przestygnięcia
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|