|
||||||||||
Ziemniaczki z kalafiorem i pangąKrótki opis potrawydanie wegetariańskiePotrzebne składniki kalafior - 1 szt. płaty ryby pangi - 2 szt. ziemniaki - 1 kg bułka tarta masło - 2 łyżka(i) jajko - 1 szt. przyprawa do ryb olej Etapy przyrządzania1
Ziemniaki obrać i ugotować.Rybę natrzeć przyprawamiKalafior ugotować na miękko w osolonej wodzie.Na rozgrzanym na patelni oleju usmażuć ryby namoczone w mleku i obtoczone w tartej bułce.W garnku rozpuścić masło i zrumienić.Ziemniaki odcedzić,wyjąć kalafior z wody,polać zrumienioną bułką i podawać z usmażoną rybą.
Jak podawać?polane bułką tartą i z rybą Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|