|
||||||||||
Kotleciki jajeczne z pieczarkamiKrótki opis potrawysyte daniePotrzebne składniki jajka ugotowane na twardo - 13 szt. pieczarki pokrojone w kostkę - 20 dag surowe jajko - 1 szt. drobno posiekane cebule - 3 szt. kromki chleba namoczone w mleku - 2 szt. sól,pieprz oliwa z oliwek Etapy przyrządzania1
W garnku na łyżce oliwy zeszkilć cebulkę.Następnie dodać pokrojone pieczarki i dusić 15 minut.Ostudzić.Dodaj pokrojone jajka,wyciśniete z mleka kromki i surowe jajko.Wymieszać.Z masy formować kotleciki,obtoczyć w bułce tartej i smażyć na złoto.
Jak podawać?z ziemniakami i surówką. Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|