|
||||||||||
Polędwica z rusztuKrótki opis potrawypychotkaPotrzebne składniki polędwica wołowa - 1 dag olej - 1/3 szkl. musztarda - 1 łyżka(i) przyprawa do grilla ziołowa - 3 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Polędwicę pokroić na plastry o grubości 2 i pół cm.Z oleju,musztardy ,przyprawy przygotować zalewęi posmarować nią mieśo.Odstawić na 10 minut.Piec na grillu po 5 minut z każdej strony.Po upieczeniu posypać przyprawą.
Jak podawać?na ciepło posypane przyprawą Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|