|
||||||||||
Wigilijne śledzieKrótki opis potrawydoskonałe na świateczny stółPotrzebne składniki majtasy w zalewie octowej - 1 kg cebule - 7 szt. oliwa - 110 ml rodzynki - 5 dag koncentrat pomidorowy - 2 łyżka(i) sól Etapy przyrządzania1
cebulę pokrój i zeszklij na oliwie.Dodaj koncentrat pomidorowy,trochę wody,pieprz,sól,i duś 5 minut.Dodaj rodzynki.W salaterce układaj kawałki majtasów,koncentrat z cebulą.Wstaw do lodówki na 2 dni.
Jak podawać?jako przekąskę Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|