|
||||||||||
Sorbet z białego winaKrótki opis potrawysorbetPotrzebne składniki cukier puder - 25 dag sok z cytryny białe półsłodkie wino - 0,7 l Etapy przyrządzania1
Cukier puder utrzeć z sokiem z cytryny i odrobiną wina na lukier. Wlać wino, wymieszać
2
Napój przelać do naczynia, wstawić do zamrażalnikia na 5 godzin. Co około pół godziny deser dokładnie zamieszać (zaczynając od brzegów). Sorbet rozłożyć do pucharków i udekorować
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|