|
||||||||||
warzywa po chinskuKrótki opis potrawynie tylko dla chińczykówPotrzebne składniki oliwa pierś z kurczaka cebula curry pieprz papryka marchewka cukinia fasola szparagowa kapusta grzyby sos sojowy ryż Etapy przyrządzania1
do woka wlewamy oliwe i podsmazamy pokrojona w kosteczke piers z kurczaka nastepnie wrzucamy pokrojona w kosteczke cebulke iprzyprawy odrobina curry, pieprz cayane, zwykly pieprz, papryke ostra (wedlug uznania) nastepnie papryke pokrojona w kosteczke, cukinie pokrojona w kosteczke, fasolke szparagowa, kapuste posiekana, marchewke pokrojona w cwiarki, ugotowae grzybki wraz z odrobina wody w ktorej sie gotowaly, sos sojowy i wody. gotowac az wszystko bedzie miekkie. caly czas mieszajac. mozna dodawac rowniez inne warzywa wedlug uznania. podawac z ryzem
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|