|
||||||||||
Roladki z szynki ze szparagamiKrótki opis potrawyPyszna przekąska.Potrzebne składniki 4 plastry szynki 2 lyzki majonezu dekoracyjnego 1 lyzeczka sosu chilli 1 lyzka alkoholu (wódka,whisky) 4 lyzeczki posiekanych migdalow 4 gotowane szparagi (z puszki) Etapy przyrządzania1
Majonez mieszamy z alkoholem i sosem chilli. Rozdzielamy na plastry szynki, uklasam po jednym szparagu, posypac migdalami. Szynke zwijamy w rulon, Podajemy na lisciach salaty.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|