|
||||||||||
Bagietka z grillaKrótki opis potrawymało składników i taniePotrzebne składniki bagietka - 1szt. tarty ser natka pietruszki czosnek Etapy przyrządzania1
Bagietkę przekrajamy wzdłuż na połowę, a potem na pożądanej długości porcje. Masło rozcieramy dokładnie z czosnkiem. Każdy kawałek bagietki smarujemy masłem czosnkowym, posypujemy natką pietruszki i tartym serem. Zapiekamy na gorącym grillu, przykrywamy tackami do grillowania, aż ser się rozpuści.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|