|
||||||||||
karp z grillaKrótki opis potrawydla lubiacych rybyPotrzebne składniki karp - 1 szt sok z cytryny maslo natka pietruszki Etapy przyrządzania1
Karpia sprawiamy, myjemy, osuszamy. Ostrym nożem nacinamy boki w kratkę. Przyprawiamy solą i pieprzem, obficie skrapiamy sokiem z cytryny, odstawiamy do lodówki na około 1 godzinę. Wnętrze ryby wypełniamy natką pietruszki, całą tuszkę smarujemy rozpuszczonym masłem. Pieczemy na dobrze nagrzanym grillu, kilkakrotnie obracając.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|