|
||||||||||
jajka z pieczarkamiKrótki opis potrawyjajkaPotrzebne składniki 10 jajek FArsz: 1/2 kg pieczarek cebula Etapy przyrządzania1
jajka ugotować na twardo. Wyjąć żółtka. Przekroić wzdłuż najpierw.
Farsz: pieczarki zetrzeć na tarce, usmażyć na maśle.Jedną cebule zeszklić na maśle. Połąćżyć z pieczarkami, ostudzić i dodać rozkruszone żółtka, przyprawić solą pieprzem magą, majonezem musztardą. Wypełnić białka farszem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|