|
||||||||||
Surówka z czerwonej kapustyKrótki opis potrawyPyszne i zdrowePotrzebne składniki mała czerwona kapusta - 1/2 szt. biała kapusta - 1/2 szt. jabłko - 1 szt. czerwona cebula - 1 szt. marchew - 4 szt. Etapy przyrządzania1
Kapustę białą i czerwoną kroimy cienko w paseczki. Jabłko ze skórką i marchewką zcieramy na tarce o dużych oczkach. Cebulę kroimy w drobną kostkę.
W małej miseczce łączymy składniki sosu i mieszamy dokładnie z surówką. Wszystko przykrywamy i odstawiamy do lodówki na kilka godzin.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|