|
||||||||||
Dorsz smażony w kaparach i pietruszceKrótki opis potrawydorszPotrzebne składniki filety z dorsza - 1 kg masło - 50 dag oliwa - 3 łyżka(i) białko - 1 mąka - 30 dag cytryna kapary - 40 dag sól pieprz nać pietruszki Etapy przyrządzania1
2
Na pozostałym tłuszczu obsmażyc kapary i posiekaną natkę pietruszki, ułożyć ponownie podsmażone filety i trzymać chwilę pod przykryciem na małym ogniu.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|