|
||||||||||
CYTRYNOWA NALEWKAKrótki opis potrawyBARDZO DOBRAPotrzebne składniki spirytus - 1 l cytryna - 4 szt. miód - 30 dkg woda - 5 szkl. Etapy przyrządzania1
umute cytryny wrzucić do słoja, zalać spirytusem , zamknąć, odstawić na dwa dni.
Z wody i cukru ugotować syrop, ostudzić.
Wymieszać z sokiem z cytryny i spirytusem, odstawić na miesiąc. Przefiltrować , rozlać do butelek.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|