|
||||||||||
Napój jeżynowyKrótki opis potrawyodświeżającyPotrzebne składniki mrożone jeżyny - 200 g kefir - 400 g sok z winogron - 200 ml mielony cynamon Przydatne akcesoriamikserEtapy przyrządzania1
Rozmrozić jeżyny i zmiksować je razem z kefirem i sokiem z winogron.
Przyprawić napó do smaku mielonym cynamonem.
Jak podawać?w szklankach Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|