|
||||||||||
Smażone boczniakiKrótki opis potrawydla smakoszy grzybówPotrzebne składniki boczniaki - 70 dag cebula - 1 szt. masło - 2 łyżka(i) sos sojowy - 2 łyżka(i) pieprz i sol Etapy przyrządzania1
Z boczniaków kroimy grube części trzonów i postrzępione części kapeluszy.Na maśle smażymy posiekaną cebulę, dodajemy boczniaki i smażymy z obu stro na złoty kolor. Przyprawiamy solą i pieprzem. Pod koniec smażenia dodajemy sos i smażymy do jego odparowania. To nada potrawie wspaniały aromat i wygląd.
Smacznego!
Jak podawać?na ciepło zdjęte z patelni Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|