|
||||||||||
Chrzan do jajek i wędlinKrótki opis potrawySmaczny sos chrzanowy do jajek i wędlin. W sam raz na wielkanocny stół.Potrzebne składniki Mały słoik chrzanu Majonez - 2 łyżka(i) Śmietana - 1 łyżka(i) Żółtka - 2 szt. Cukier - 1 płaska łyżeczka(i) Etapy przyrządzania1
Żółtka rozetrzeć z cukrem, wymieszać z pozostałymi składnikami i odstawić do lodówki na godzinę.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|