|
||||||||||
Parówki z serem z grilaKrótki opis potrawyParówki z serem z grilaPotrzebne składniki 4 parówki w celofanie 30 dag żółtego sera 4 plastry boczku wedzonego wykałaczki Etapy przyrządzania1
Parówki obrać delikatnie z celofanu naciąć wzdłuż do nacięcia dać ser wszystko obwinąć w boczek zapinając wykałaczkami.Piec na rozgrzanym grillu aż ser sie rozpuści i jak boczek sie przyrumieni.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|