|
||||||||||
Jabłka z grilla z twarożkiemKrótki opis potrawyJabłka z grilla z twarożkiemPotrzebne składniki 2 duże jabłka - łyżka miodu - łyżka rumu łyżka masła - 40 dag twarożku - 3 łyżki śmietany łyżka cukru pudru - szczypta cynamonu mielonego Etapy przyrządzania1
Jabłka umyć, pokroić w poprzek w plastry. Masło stopić, wymieszać z miodem i rumem, posmarować plastry jabłka, oprószyć cynamonem. Położyć na rozgrzanym ruszcie lub tacce aluminiowej, piec po 2 min z obu stron. Twarożek wymieszać ze śmietaną i cukrem, podawać do jabłek.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|