|
||||||||||
Zapiekane plastry szynkiKrótki opis potrawyZapiekane plastry szynkiPotrzebne składniki 0.5 kg miesa mielonego - 10 plastrow szynki konserwowej - 20 dkg sera zoltego - sos pomidorowy - solEtapy przyrządzania1
mięso podsmażyć z przyprawami, dodać sos pomidorowy. Odstawić do lekkiego ostygnięcia. W międzyczasie nasmarować blachę tłuszczem. Rozłożyć szynki, na każdej położyć trochę farszu, posypać serem i zawinąć ruloniki. Po zawinięciu ułożyć na blachę i posypać reszta startego sera. Zapiekać ok 15 min.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|