|
||||||||||
Kokardki z vitello tonnatoKrótki opis potrawykuchnia włoskaPotrzebne składniki makaron kokardki - 40 dag tuńczyk w sosie własnym - 1 puszka(i) cielęcina - 25 dag olej - 3 łyżka(i) bulion - 1 szkl. kremówka - 3/4 szkl. kapary - 4 łyżka(i) sól pieprz Etapy przyrządzania1
Tuńczyka odsączyć z zalewy i zmiksować z zimnym bulionem.
3
Wlać zmiksowanego uńczyka, śmietanę, włożyć kapary, przyprawić solą i pieprzem. Mieszając zagotować.
5
Makaron polać sosem i podawać na gorąco
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|