|
||||||||||
Parówki z serem i boczkiemKrótki opis potrawyPyszna przekąska. Parówki można także przyrządzić na grillu.Potrzebne składniki parówki - 8 szt. plasterki żółtego ser - 8 szt. plasterki wędzonego boczku - 8 szt. masło - 2 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Parówki obrać z osłonek. Zawinąć każdą najpierw w plasterek żółtego sera, a potem boczku. Spiąć wykałaczką. Naczynie żaroodporne wysmarowac masłem i ułożyć w nim parówki. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 C i zapiekać ok 15 min
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|