|
||||||||||
Kolorowa jajecznicaKrótki opis potrawyKolorowa jajecznicaPotrzebne składniki Dwa jajka, mala cebulka, maly pomidorek, sól, bialy pieprz, maslo do smarzenia, szczypiorekEtapy przyrządzania1
Cebulkę obieramy i drobno kroimy, pomidora sparzyć, obać ze skórki, pokroić w niewielkie kawaleczki. Na patelni rozgrzać maslo, usmarzyć na nim cebulkę na zlotą maź. Dodać jajka, kiedy się lekko zetną wrzucić pomidorka. Smarzyć na bardzo wolnym ogniu ciągle, delikatnie mieszając. Posypać szczypiorkiem.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|