|
||||||||||
Z jabłek i rokitnikaKrótki opis potrawysmacznaPotrzebne składniki cukier - 2 łyżka(i) jabłka - 4 szt. rokitnik - 15 dag sok z cytryny - ml Etapy przyrządzania1
Jabłka myjemy, obieramy, oczyszczamy z nasion, kroimy w drobną kostkę. Owoce rokitnika miksujemy, doprawiamy do smaku cukrem i kwaskiem cytrynowym, mieszamy z jabłkami.
Możemy też dodać włoskie siekane orzechy.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|