|
||||||||||
Roladki rybne pieczone z boczkiemKrótki opis potrawyroladkiPotrzebne składniki filety z ryby (mintaj, dorsz, sola) - 8 szt. wędzony boczek - 250 g mleko - 1/2 l sok z cytryny sól pieprz olej natka Etapy przyrządzania1
Filety opłukać, zalać mlekiem i odstawić w chłodne miejsce na 30 min
2
4
Na każdym filecie położyć plasterek boczku. Filety zawinąć i spiąć wykałaczką. Blachę wysmarować olejem. Ułożyć na nim roladki. Piec 20 min w temp 200 C. Udekorować natkami pietruszki
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|