|
||||||||||
Kuleczki kakaoweKrótki opis potrawymniamPotrzebne składniki margaryna - 25 dag cukier - 0,5 szkl. żółtko - 1 cukier waniliowy - op. herbatniki - 2 op. wiórki kokosowe kakao - 3 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
utrzeć margarynę z cukrem, cukrem w., i żółtkiem. Pokruszyć herbatniki, dodać do masy ,pod koniec ucierania wsypać kakao. Formować małe kuleczki i obtaczać w wiórkach. Przed podaniem oziębić w lodówce.
Wasze komentarze (1)Dodaj komentarz Powrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|
SORKI ale to jest bardzo podobne co ziemniaczki a nawet identyczne i można jeszcze zamieścić ten przepis jako jeżyki tylko zamiast wiórków dać migdały pocięte w paski.
autor: Anonim dodany dnia 2010-03-26 20:06:39