|
||||||||||
Kasza jęczmienna z pieczarkamiKrótki opis potrawysyte daniePotrzebne składniki kasza jęczmienna gruba - 13 dag pieczarki - 30 dag cebula - 2 szt. sól,pieprz olej - 2 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Kaszę ugotować do miękkości w osolonej wodzie.Pieczarki i cebulę pokroić na plasterki i udusć na patelni na oleju.Wymieszać z ugotowaną kaszą,doprawić do smaku solą i pieprzem.
Jak podawać?na ciepło Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|