|
||||||||||
Racuchy jabłkoweKrótki opis potrawydzieci je bardzo lubiąPotrzebne składniki jabłka - 3 szt. jajko - 1 szt. cukier puder - 4 łyżka(i) cukier - szczypta mąka - 2 szkl. mleko - 1/2 l woda - 1 l sól olej - 2 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Mleko,wodę,cukier,sól i jajko miksujemy,aby uzyskac gęste ciasto.Następnie obieramy jabłka i kroimy je na plasterki które zamaczamy w cieście i pieczemy na patelni posmarowanej olejem./po upieczeniu z obu stron, posypujemy cukrem pudrem.
Jak podawać?posypane cukrem pudrem Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|