|
||||||||||
Kotlety z jajKrótki opis potrawysmacznegoPotrzebne składniki jaja - 6 szt. mleko bułka - 1 bułka tarta - 1 łyżka(i) tłuszcz sól i pieprz - szczypta(y) cebula - 1 szt. Etapy przyrządzania1
Bułkę namoczyć w mleku, 5 jaj ugotować i przekręcić prze maszynkę wraz z wyciśniętą bułką. Dodać posiekaną i podsmażoną cebulę, sól, pieprz, wbić surowe jajo i wymieszać. Uformować kotlety. Obtaczać w tartej bułce i smażyć na tłuszczu.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|