|
||||||||||
Kotlety z kapustyKrótki opis potrawynajlepiej smakuje z ryżemPotrzebne składniki kapusta - 1 szt. jajo - 1 szt. cebula - 1 szt. sól - szczypta(y) tłuszcz pieprz - szczypta(y) Etapy przyrządzania1
Pokrojoną na ćwiartki kapustę ugotować, przekręcić przez maszynkę, wycisnąć. Dodać sól, pieprz, jajo, trochę mąki i cebulkę podsmażoną na odrobinie tłuszczu. Z gotowej masy uformować kotlety, obtaczać w bułce lub mącw i smażyć na złoty kolor.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|