|
||||||||||
Winegret cebulowyKrótki opis potrawyPyszny sos winegret o smaku cebulowym.Potrzebne składniki pol szklanki sosu winegret dymka ze szczypiorkiem mala czerwona cebula 2 lyzki bialego wytrawnego wina sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Dymke i czerwoną cebule obieramy i trzemy na tarce, szczypiorek drobno siekamy. Do sosu winegret wlewamy wino, dodajemy obie cebule i szczypior, dokladnie mieszamy, doprawiamy sola i pieprzem. Podajemy do zielonej salaty, cykorii, kapusty pekińskiej.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|