Pasta nie do butów

Aktualna ocena: 5.00 Oceniła 1 osoba
dodany przez: oliwia02
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Polska
• Wegetariańskie
Ilość porcji:
5-6
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

idealne na sniadanie ;D

Potrzebne składniki

• biały ser - 1 kostka(i)
• śmietana - 1 szkl.
• pół pęczka rzodkiewek
• pół pęczka szczypiorku
• pół świeżego ogórka
• sól - 2 szczypta(y)
• pieprz - 2 szczypta(y)

Etapy przyrządzania

1
1. Umyj dokładnie warzywa.
2
2. Obierz ogórek ze skórki, odkrój od rzotkiewek ogonki i liście.
3
3. Przełóż do miski ser i dokładnie rozgniec go widelcem.
4
4. Zetrzyj na drobnej tarce ogórek i rzodkiewki.
5
5. Posiekaj starannie szczypiorek.
6
6. Przełóż do miski z serem warzywa,dodaj dwie łyżki śmietany , odrobinęsoli i pieprzu do smaku , a następnie wymieszaj ze sobą składniki.
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher