|
||||||||||
Sos winegret z czosnkiemKrótki opis potrawyPyszny sos. Świetny dodatek do zielonej salaty cykorii oraz gotowanych jarzyn podawanych na zimno np. fasolki szparagowej, kalafiora, buraków.Potrzebne składniki pol szklanki sosu winegret 2 zabki czosnku lyzeczka posiekanej natki pietruszki Etapy przyrządzania1
Czosnek obieramy i przeciskamy przez praske, dodajemy do sou winegret wraz z natka, dokladnie mieszamy.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|