|
||||||||||
Serowe rożkiKrótki opis potrawymniammmmmmPotrzebne składniki margaryna - 25 dag biały ser - 25 dag mąka - 25 dag sól - szczypta(y) proszek do pieczenia - 0,5 łyżeczka(i) dżem Etapy przyrządzania1
Margarynę, mąkę i ser posiekać nożem, zagnieść ciasto i ochłodzić chwilę w lodówce. Następnie rozwałkować, pokroić na prostokąty lub kwadraty, na każdym położyć trochę dżemu, uformować rożki i upiec je na złoty kolor.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|