panga w koprze

Aktualna ocena: 0
dodany przez: aleksa6
Wyślij wiadomość użytkownikowi
Kategorie przepisu:
• Dania z ryb
Ilość porcji:
1-2
Stopień trudności:
bardzo łatwe
Drukuj Pobierz Acrobat ReaderZapisz jako PDF Drukuj Dodaj do książki kucharskiej
Zaproś tego użytkownika do grona Twoich znajomych
Zobacz zestawy zawierające to danie

Krótki opis potrawy

Panga w koprze

Potrzebne składniki

• Filety z pangi (2 sztuki)
• Koper włoski
• śmietana (jedna łyżka)
• koperek ( może być suszony)
• oliwa
• sól, pieprz mielony biały

Etapy przyrządzania

1
Filety morożone rozmorozić, umyć, pokropić cytryną i odstawić do lodówki na godzinę. Na patelni rozgrać oliwę, koper włoski obsmażyć kpnąć wody i dusić, aż będzie "prawie" miękki. Do sosu włożyć filety, dosolić i dusić 5 - 8 min. Zestawić zognia dodać koperek, pieprz mielony i śmietanę
Widzisz błąd? Przepis jest niezgodny z regulaminem? Zgłoś to do nas.

Wasze komentarze (0)

Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinię
wróć Powrót do poprzedniej strony
Zaloguj się

Nie masz jeszcze konta w serwisie pulpecik.pl?
Załóż je za darmo!
i ciesz się gotowaniem z Twoimi przyjaciółmi
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz
przyrządzić (składniki oddziel przecinkami)
© 2007-2024 Wszelkie prawa zastrzeżone pulpecik.pl
Design B'Negative   Powered by pageLAB
Valid HTML 4.01 Transitional Poprawny CSS!

Cached by PHP-Hypercacher