|
||||||||||
panga w koprzeKrótki opis potrawyPanga w koprzePotrzebne składniki Filety z pangi (2 sztuki) Koper włoski śmietana (jedna łyżka) koperek ( może być suszony) oliwa sól, pieprz mielony biały Etapy przyrządzania1
Filety morożone rozmorozić, umyć, pokropić cytryną i odstawić do lodówki na godzinę.
Na patelni rozgrać oliwę, koper włoski obsmażyć kpnąć wody i dusić, aż będzie "prawie" miękki.
Do sosu włożyć filety, dosolić i dusić 5 - 8 min.
Zestawić zognia dodać koperek, pieprz mielony i śmietanę
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|