|
||||||||||
Chutney czarnomorskiKrótki opis potrawyPodawać do rybPotrzebne składniki 2 cytryny 4-5 łyżeczkek keczupu łyżka oliwy cukier cynamon gałka muszkatołowa kardamon kurkuma curry i imbir Etapy przyrządzania1
Cytryny sparzamy, obieramy ze skórki, kroimy w półplasterki. Keczup mieszamy z oliwą i wszystkimi przyprawami. Do podstawowego sosu wkładamy plasterki cytryny i wstawiamy go na dobę do lodówki.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|