|
||||||||||
Dip cesarskiKrótki opis potrawyPodawac do pieczonych i gotowanych mięs, a także do pasztetów i wędlinPotrzebne składniki 5 dag mielonych orzechów włoskich świeży ogórk ( wężowy) 4-5 łyżek keczupu łyżka posiekanej natki pietruszki szczypta mielonej gałki muszkatałowej sól, pieprz Etapy przyrządzania1
Ogórek obieramy, kroimy na kawałki i miksujemy z keczupem, a potem mieszamy z orzechami i natka pietruszki oraz doprawiamy do smaku solą, pieprzem i gałka muszkatułową.
Smacznego!
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|