|
||||||||||
Parówki z seremKrótki opis potrawypysznePotrzebne składniki parówki - 8 szt. żółty ser - 15 dag musztarda - 2 łyżka(i) ciękie paski wędzonego boczku - 8 szt. masło topione - 1 łyżka(i) Etapy przyrządzania1
Parówki podgrzać we wrzącej wodzie, ser pokroić na paski. parówki naciąć wzdłuż, posmarować musztardą i włożyć pasek sera. Każdą parówkę owinąć plasterkiem boczku, spiąć wykałaczką. Ułożyć na blaszce, skropić topionym masłem i wstawić na 10 minut do nagrzanego piekarnika na górną półkę. Kiedy boczek lekko się zarumieni, a ser stopi ,danie jest gotowe.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|