|
||||||||||
Barszcz pomidorowo-grzybowyKrótki opis potrawyBarszcz pomidorowo-grzybowyPotrzebne składniki 2 litry bulionu 1 puszka koncentratu pomidorowego kilka grzybów suszonych mąka i śmietana do zaprawienia Etapy przyrządzania1
Gotujemy grzyby w bulionie, dodajemy koncentrat, zaprawiamy. Ewentualnie pieprzymy.
Podajemy z okraszonymi lub posypanymi koperkiem ziemniakami.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|