|
||||||||||
Szparagi zapiekaneKrótki opis potrawyprzystawkaPotrzebne składniki szparagi - 50 dag szynka - 15 dag mąka - 3 łyżka(i) jajko piwo - 1/2 szkl. ser żółty - 2 łyżka(i) masło sól cukier Etapy przyrządzania1
4
W szynkę i naleśniki zawijać po 2 szparagi. Ruloniki ułożyć w posmarowanej masłem żaroodpornej formie. Obłożyć je wiórkami masła.
6
Zapiekać 10 min w temp 200 C
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|