|
||||||||||
Dip ogórkowyKrótki opis potrawyPodawac do surowych jarzyn i do zielonej salaty.Potrzebne składniki świeży ogórek wężówy opakowanie serka bialego z czosnkiem szklanka jogurtu smietankowego peczek rzodkiewek sól,pieprz Etapy przyrządzania1
Ogórek obieramy, kroimy na kawałki, miksujemy z serkiem. Dodajemy rzodkiewki starte na tarce o duzych otworach i jogurt, doprawiamy sola i pieprzem. Schladzamy w lodowce.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|