|
||||||||||
Dip podhalańskiKrótki opis potrawyPodawac do surowych warzyw i jaj ugotowanych na twardo.Potrzebne składniki opakowanie naturalnego serka homoganizowanego maly jogurt naturalny 12 dag bryndzy po lyzce posiekanego szczypiorku, koperku i natki pietruszki 2 peczki rzodkiewek szczypta curry sól, pieprz Etapy przyrządzania1
Rzodkiewki czyscimy, myjemy i trzemy na tarce o malych otworach. Serek , bryndze i jogurt miksujemy , dodajemy do nich rzodkiewki i zielenine oraz sol,pieprz i curry. Dokladniemieszamy. Schładzamy.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|