|
||||||||||
Szparagi pod beszamelemKrótki opis potrawyszparagiPotrzebne składniki szparagi - 80 dag masło - 3 łyżka(i) mąka - 1 łyżka(i) mleko - 2 szkl. śmietana - 1/2 szkl. żółtko tarta bułka sól cukier Etapy przyrządzania1
5
Zdjąć z ognia dodać żółtko, dokładnie wymieszać. Sos przyprawić do smaku solą.
7
Dodać bułkę tartą, smażyć, aż się zarumieni. Szparagi ułożyć na talerzu, polać je sosem beszamelowym, a następnie zasmażką z masła i tartej bułki.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|