|
||||||||||
Sos z kiszonymi ogórkamiKrótki opis potrawyPodawac do ryb, sztuki mięsa, kiełbasy na gorąco, jaj.Potrzebne składniki 2 szklanki beszamelu 2 twarde kiszone ogórki wraz z sokiem (3 łyzki) 2/3 szklanki gestej smietany cukier,sol,pieprz Etapy przyrządzania1
Ogórki obieramy, trzemy na tarce o duzych otworach, mieszamy z sokiem ogórkowym, a potem z goracym beszamelem, zagotowujemy. Zdejmujemy z gonia, zaprawiamy śmietana, dodajemy do smaku sol, pieprz, cukier.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany.Dodaj komentarz |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|