|
||||||||||
Dorsz w sosie musztardowymKrótki opis potrawyDorsz jest naprawdę wysmienita rybą...Potrzebne składniki dorsz - 100 g sól - szczypta szczypta(y) olej musztarda - 0,5 łyżka(i) śmietana - 1 łyżka(i) szczypiorek - 1 łyżka(i) wywar z warzyw - 500 g Etapy przyrządzania1
Dorsz posypać solą i estragonem, usmażyć w małej ilości oleju, odstawić w ciepłe miejsce. Musztardę rozmieszać na tej samej patelni ze śmietaną, wlać wywar, zagotować, doprawić, wymieszać ze szczypiorkiem. Rybę polać sosem. Podawać z ziemniakami z wody.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|