|
||||||||||
Kolorowy krem ze szparagamiKrótki opis potrawyKolorowy krem ze szparagamiPotrzebne składniki 1 duża cebula * pęczek szparagów * sól * cukier * biały pieprz Etapy przyrządzania1
Podsmażyć na maśle cebulę, dodać pokrojone i obrane szparagi, bulion z kury lub z kostki rosołowej, gotować ok. 30 minut aż szparagi zmiękną. Zmiksować i doprawić do smaku solą, cukrem i białym pieprzem. Do zupy można użyć gorszych części szparagów, najładniej wygląda, gdy na połowie talerza damy krem z białych warzyw, a na drugiej z zielonych.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|