|
||||||||||
Wielowarzywna zupaKrótki opis potrawynajlepiej smakuje wiosnąPotrzebne składniki marchewka - 1 pietruszka - 1 seler - 1 cebula - 1 kawałek kalafiora sól - szczypta(y) pieprz - szczypta(y) olej kostka bulionowa - 1 kostka(i) Etapy przyrządzania1
Warzywa wrzucić na rozgrzany w garnku olej, poddusić. Z kostki przygotować bulion. Zalać podduszone warzywa, zagotować, przyprawić do smaku.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|