|
||||||||||
Makaronowa z ogórkiemKrótki opis potrawyciekawe połączenie, ale smacznaPotrzebne składniki zupka chińskla łagodna - 2 op. zupka chińska pikantna - 1 op. kukurydza - 1 puszka(i) ogoórki kiszone - 40 dag por majonez - 8 łyżka(i) sól - szczypta(y) pieprz - szczypta(y) Etapy przyrządzania1
Zupki chińskie pokruszyć i przełożyć razem do miski. Dodać przyprawy z paczek i zalać 2 ¼ szklanki wrzącej wody. Wymieszać i zostawić pod przykryciem do wystudzenia. Kukurydzę osączyć z zalewy. Ogórki kiszone pokroić w kostkę. Białą część pora pokroić w półplasterki. Wszystkie składniki razem połączyć i dodać majonez. Przyprawić solą i pieprzem do smaku.
Wasze komentarze (0)Ten przepis nie został jeszcze skomentowany. Wyraź swoją opinięPowrót do poprzedniej strony |
Zaloguj się
Szukaj przepisu
Podaj nazwę dania lub jej fragment
albo wybierz jedną z kategorii:
Smaki świata
Znajdź inspirację
Powiedz nam, co masz w swojej lodówce,
a podpowiemy Ci, jaką potrawę możesz przyrządzić (składniki oddziel przecinkami) |
|||||||||
|